MITSUBISHI FORKLIFT SPARE PARTS OIL FILTER FORKLIFT MESIN S4S 32A40-00400

Katerangan pondok:

Jumlah modél:32A40-00400

APLIKASIMODÉ: PikeunMESIN MITSUBISHI S4S


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangSARING MINYAK?

BAGIAN NO. 32A40-00400 BEURAT KOTOR: 0,6 kg
UKURAN: 2.4*10.1*10.5CM PORT NGAMUAT: QINGDAO

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB -SARING MINYAK(BAGIAN NO.32A40-00400).Dipaké pikeun nyaring oli mesin.

Utamana dipaké pikeun model handap:MESIN MITSUBISHI S4S

32A40-00400

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

32A40-00400

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami