JCB SPARE PARTS GASKET INLET MANIFOLD Pikeun JCB EXCAVATOR 320/05550

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/05550

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB EXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Gasket inlet manifold?

BAGIAN NO. 320/05550 BEURAT KOTOR: 0,05 KG
UKURAN: 44*15*1 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Gasket inlet manifold (BAGIAN NO. 320/05550).Bagianna nyaéta gasket intake manifold, antara intake manifold sareng sirah silinder.

Perhatosan!!!Ngan pikeun mesin JCB

320 05550 插图

Utamana dipaké di handapengiruntuyan ne: 320/40382, 320/40281, 320/40058, 320/40058, 320/40083, 320/40017, 320/50147, 320/40221,320/40078, 320/40100, 320/40098, 320/40007.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

320 05550(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami