JCB suku cadang selang cai TOP Pikeun JCB EXCAVATOR 834/00347

Katerangan pondok:

Jumlah modél:834/00347

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB535-67 505-22 525-58 525-67 505-19 530-67 530-120 510-40 508-40 530-95 530-110 505-22


Rincian produk

Tag produk

Naha milih parusahaan urangTOP SELANG CAI ?


BAGIAN NO. 834/00347 BEURAT KOTOR: 1,2 kg
UKURAN: 25*18*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

834/00347 (luhur selang cai) pipa suplai caidipaké pikeun nyambungkeun sirah silinder luhur mesin atawa panutup luhur thermostat jeung radiator.Kaseueuran aranjeunna mangrupikeun produk plastik atanapi karét anu keras, anu bakal sepuh sareng rengat kanggo lami.Aranjeunna produk rentan.

834 00347 插图

Utamana dipaké pikeun model kieu: 535-67 505-22 525-58 525-67 505-19 530-67 530-120 510-40 508-40 530-95 530-110 505-22

Ngaganti Number: 834/00309 834/00286

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Urangnuju ngantosancooperate sareng anjeunjeungnyadiakeun Anjeun produk jeung jasa kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 


 

 

Gambar Rincian Produk

834 00347

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami