SHANTUI Brand New Track & Chain pikeun buldoser

Katerangan pondok:

Nomer Produk: Ranté Track

Jumlah modél: pikeun bulldozers

 

 


Rincian produk

Tag produk

Jasa Kami

 Pausahaan urang mangrupakeun supplier kualitas sakuliah dunya tina Bagian ngagantian Anyar pikeun JCB Equipment na Shantui suku cadang.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami tiasa dianggo pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Handler Telescopic, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator sareng asesoris forklift Mitsubishi, suku cadang Shantui, jsb.

 

Lagu & Ranté

Shantui tiasa nawiskeun produk rakitan lagu sareng ranté umur panjang kualitas luhur pikeun merek mesin konstruksi rupa-rupa, kalebet buldoser crawler sareng excavator.

  • Lagu sareng ranté produk dina pitch 90mm-350mm
  • > 40 taun R&D sareng téknologi sareng pangalaman manufaktur.
  • Self-dimekarkeun forging, perlakuan panas, sarta prosés assembling.
  • Tingkat kontrol kualitas kelas munggaran di dunya.
  • Produksi-standar luhur bahan baja baku.
  • Panyadia anu disatujuan pikeun> 100 pabrik mesin mékanis boh di bumi sareng di luar negeri.
  • Lubricated lagu na ranté produk pikeun bulldozers runtuyan
  • Dampak-tahan jeung tahan ngagem produk lagu pertambangan dina struktur anti-string PPR
  • Bungkusan & Pangiriman

    PAKET: KOTAK KARTON / PALET

    ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI

     

  • Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

    Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami