JCB SPARE PART DIESEL FILTER FILTER ASSEMBLY Pikeun JCB 3CX BACKHOE LOADER 32/925914

Katerangan pondok:

Jumlah modél::32/925914

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBVMT860 PS750 SD80 TG405 SD70 SS700 TG310 HS750 SS600 SS700 HS750 SS600 TG375 PS760 TG300 3C 225T 260T 330T VM115D 4CX 3CX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb DIESEL FUEL FILTERMajelis ?

BAGIAN NO. 32/925914 BEURAT KOTOR: 1,5 kg
UKURAN: 29*13*13 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

 BAGIAN JCB - Majelis Filter Bahan Bakar Diesel (BAGIAN NO.32/925914).Dipaké pikeun miceun hawa tina sistem suluh-tekanan low.

32 925914 

Utamana dipaké pikeun model handap: VMT860 PS750 SD80 TG405 SD70 SS700 TG310 HS750 SS600 SS700 HS750 SS600 TG375 PS760 TG300 3C 225T 260T 330T VM115D 4CX 3CX Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

 Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

Gambar Rincian Produk

32 925914

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami