JCB SPARE PARTS IDLER PULLEY PANJANG Pikeun JCB EXCAVATOR 320/08530

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/08530

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb IDLER PULLEY PANJANG?

 

BAGIAN NO. 320/08530 BEURAT KOTOR: 0,4 kg
UKURAN: 9*9*8 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Idler katrol Panjang(BAGIAN NO.320/08530).Used ngarobah steering tina kabayang disetir, ningkatkeun jarak transmisi, nyaluyukeun sudut tekanan, jsb gear Idler mangrupakeun bagian tina karéta gear nu muterkeun hiji peran transisi sarta moal ngarobah hubungan transmisi.Éta pikeun ngajantenkeun kakuatan karéta gear langkung wajar atanapi nyumponan tata perenah sistem transmisi sadayana.

Mainly dipaké pikeun model handap: 535-140 535-95 540-140 536-70 550-170 533-105 535-125

 

 320 08530 插图

 

!Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu: 320/08921

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

 

 

Gambar Rincian Produk

320 08530 REV2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami