JCB SPARE BAG LAMPU LAMPU UNTUK JCB 3CX BACKHOE LOADER 700/50121

Katerangan pondok:

Jumlah modél::700/50121

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB 531-70 540-140 535-140 536-60 550-140 531-70 TM300 406 526S 528S 9FT-2S5 1T-1 6T-1 3STH 3CX


Rincian produk

Tag produk

Naha milih perusahaan kami HEAD LAMP?

BAGIAN NO. 700/50121 BEURAT KOTOR: 1,56kg
UKURAN: 24*18*18 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Lampu Lampu,RH (BAGIAN NO.700/50121).Lampu sorot pikeun lampu kendaraan

 700 50121 插图

Utamana dipaké pikeun model kieu: 531-70 540-140 535-140 536-60 550-140 531-70 TM300 406 526S 528S 9FT-2S5 1T-1 6T-1 3STH 3CX

!!!Rnomer bagian eplacement pikeun bagian ieunyaéta: 700 / M1929

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

700 50121

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami