JCB suku cadang coil Pikeun JCB excavator 25/223263

Katerangan pondok:

Jumlah modél::25/223263

APLIKASIMODE: Pikeun JCB JS145, JS290, JS175, JS220, JS130, JS115, JS235, JS210, JS200, JS230, JS240,JS190, JS330, JS360, JS370, JZ255, JZ140.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JCB COIL?

BAGIAN NO. 25/223263 BEURAT KOTOR: 0,4 kg

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Coil (BAGIAN NO. 25/223263).Robah gerakan spool ku kakuatan on atawa mareuman.

 25 223263 插图

Utamana dipaké di handapmodel: JS145, JS290, JS175, JS220, JS130, JS115, JS235, JS210, JS200, JS230, JS240,JS190, JS330, JS360, JS370, JZ255, JZ140.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

!!Perhatikeun yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu: 332/D6317.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

25 223363

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami