JCB Spare Part Fan Pikeun JCB 3CX BACKHOE LOADER 262/36800

Katerangan pondok:

Jumlah modél::262/36800

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 525-67, 530-110, 505-19, 410, 505-22, 3CX, 4CX, 4N, 510-40 525-67, 508-40, 520, 520-55, 4015, 520


Rincian produk

Tag produk

Naha milih FAN perusahaan kami?

 

BAGIAN NO. 262/36800 BEURAT KOTOR: 3 kg
UKURAN: 54*54*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

 

DETAIL PRODUK:

262/36800 Fan (Fan cooling, 20 "puller) pikeun ENGINES 1000 SERIES 4-4 & 4-4T mesin Perkins 76hp. Tujuan utama kipas nyaéta pikeun ngaleungitkeun panas sareng coolant tina mesin pikeun mastikeun yén mesin henteu pegat. turun alatan suhu luhur.

Utamana dipaké dina model handap: 525-67, 530-110, 505-19, 410, 505-22, 3CX, 4CX, 4N, 510-40 525-67, 508-40, 520, 520-55, 420 530-120

Produk urang gaduh prestasi anu saé dina kategori ieu sareng tiasa nyayogikeun panyalindungan anu efektif pikeun pendinginan mesin gancang.

Slogan perusahaan kami nyaéta "Pioneering New World, Delivering Value".Urang tulus ngajak anjeun tumuwuh kalawan kami sarta nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé babarengan!

Pangembangan urang gumantung kana alat-alat canggih kalayan kinerja anu luhur pisan (sapertos kipas bagian backhoe excavator 262/36800 anu anjeun milarian), jalma anu berbakat sareng kakuatan téknis anu terus-terusan.Simkuring boga reputasi solid diantara loba nasabah kami sarta geus ngawangun nepi hubungan jangka panjang.Kualitas kahiji, customer kahiji nyaeta ngungudag konstan kami.Kami moal nyéépkeun usaha pikeun ngahasilkeun produk anu langkung saé.Kami ngarepkeun kerjasama jangka panjang anjeun sareng kami pikeun kaayaan win-win!

High Performance Excavator Backhoe Parts Fan 262/36800 ngabogaan manajemén garis generasi kakuatan kualitas luhur.Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun palanggan jasa saatos penjualan anu saé.Kami gaduh solusi lengkep pikeun nyayogikeun palayanan anu lengkep ti mimiti ngagaleuh dugi ka saatos penjualan.Sarta kami salawasna ngajaga hubungan ramah jeung pembeli urang, terus optimizing daptar solusi kami dina ngembangkeun pikeun minuhan sarat lengkep anyar, ngajaga Pace jeung kamajuan panganyarna dina pasar asing.Berorientasi sacara internasional, kami siap nyumponan sagala tantangan sareng nyayogikeun jasa anu berkualitas dina perdagangan internasional jauh saluareun imajinasi anjeun.

 

 

 

 

Gambar Rincian Produk

262 36800

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami