JCB SPARE PART IDLER WHEEL TRACK ASSEMBLY Pikeun JCB EXCAVATOR 215/12230

Katerangan pondok:

Jumlah modél::215/12230

APLIKASIMODÉ: PikeunJCBJZ140,JZ190, JZ235, JS200, JS210, JS220, JS180.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Idler, Wheel Track, Assembly ?

BAGIAN NO. 215/12230 BEURAT KOTOR: 124 KG
UKURAN: 107*100*46 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Idler , Wheel Track, Majelis (BAGIAN NO. 215/12230).Bagian ieu fungsina pikeun nyegah derailment lagu ku cara ngabimbing gerakan lagu.Babarengan alat tensioning, éta ngajaga lagu dina tingkat nu tangtu tegangan jeung moderates dampak ti jalan salila kamajuan pikeun ngurangan Geter awak mesin.Panungtun kabayang téh duanana kabayang pituduh pikeun lagu jeung kabayang tensioning dina alat tensioning.

215 12230 插图

Utamana dipaké di handapmodel: JZ140,JZ190, JZ235, JS200, JS210, JS220, JS180.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

215 12230 REV轮子

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami