JCB SPARE PART PROPSHAFT HARAPAN Pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 914/39000

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 914/39000

APLIKASIMODE: Pikeun JCB3CX 4CX

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JcbPROPSHAFT?

BAGIAN NO. 914/39000 BEURAT KOTOR: 11 Kg
UKURAN: 63*14*15 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Kami terus-terusan ngalaksanakeun sumanget kami ngeunaan '' Inovasi anu mawa pamekaran, Kualitas anu ngajamin subsistence, Manajemén promosi kauntungan, Kredit narik konsumén pikeun 2019 harga borongan Jcb 3cx sareng 4cx Backhoe Loader Spare Parts pikeun Propshaft Front 914/39000, Kami parantos siap. nampilkeun anjeun kalawan nilai panghandapna di pasar ayeuna, kualitas alus pangalusna sarta incredibly nice jualan produk services.Welcome mun ngalakukeun bussines kalawan kami, hayu urang gain ganda.

2019 harga borongan Cina Jcb Suku Cadang jeung Jcb Bagian, parusahaan kami abides ku gagasan manajemén "tetep inovasi, ngudag kaunggulan".Atas dasar ngajamin kauntungan tina barang-barang anu tos aya, urang terus-terusan nguatkeun sareng manjangkeun pamekaran produk.Pausahaan urang insists on inovasi pikeun ngamajukeun ngembangkeun sustainable tina perusahaan, sarta nyieun urang jadi suppliers kualitas luhur domestik.

"Kualitas kahiji, kajujuran salaku basa, jasa ikhlas tur kauntungan silih" nyaeta gagasan urang, dina raraga ngamekarkeun terus tur ngudag kaunggulan pikeun OEM / ODM Cina Jcb 3cx na 4cx Backhoe Loader Suku Cadang pikeun Propshaft Front 914/39000, Urang kudu kiwari inventaris anu ageung pikeun minuhan sauran sareng kabutuhan palanggan kami.

OEM / ODM Cina Cina Jcb Suku Cadang jeung Jcb Bagian, Produk kami anu lega dipikawanoh tur dipercaya ku pamaké sarta bisa minuhan terus ngarobah kaperluan ékonomi jeung sosial.Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul ti sagala lapisan kahirupan ngahubungan kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung kasuksésan silih!

Gambar Rincian Produk

914 39000

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami