Suku Cadang JCB SEAL OLI CRANKSHAFT Hareup Pikeun JCB EXCAVATOR 02/801848

Katerangan pondok:

Jumlah modél::02/801848

APLIKASIMODÉ: PikeunJCBJS330, JS290, JS360, JS370.

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JCB OIL CRANKSHAFT FRONT?

BAGIAN NO. 02/801848 BEURAT KOTOR: 0,5 kg

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Segel minyak crankshaft frt (BAGIAN NO. 02/801848).Bagian ieu tindakan minangka segel pikeun nyegah pelumas crankcase bocor kaluar jeung objék asing éksternal asup kana crankcase nu.

02 801848 插图 

Utamana dipaké di handapmodels: JS330, JS290, JS360, JS370.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

02 801848(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami