JCB SPARE PART WATER HOSE UNTUK JCB JS200,JS210,JS220,JS240 EXCAVATOR 333/J3369

Katerangan pondok:

Jumlah modél:333/J3369

APLIKASIMODÉ: UNTUK JCBJCB JS200,JS210,JS220,JS240,JS260,JS235,JS175,JS190.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangRADIATORSELANG?

BAGIAN NO. 333/J3369 BEURAT KOTOR: 1,7 kg
UKURAN: 78*7*5 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN – Water selang(BAGIAN NO.333/J3369),utamana dipaké pikeun nyambungkeun mesin ka panganteur tank handap, pikeun mesin dilengkepan Isuzu (4HK1) mesin.

333 J3369

 

Bagian ieu utamana dipaké pikeun model handap: JCB JS200, JS210, JS220, JS240, JS260, JS235, JS175, JS190.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 


 

 

Gambar Rincian Produk

333 J3369

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami