JCB SPARE PARK CABLE PARKBRAKE Pikeun JCB EXCAVATOR 910/60229

Katerangan pondok:

Jumlah modél:910/60229

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB531-70,540-170,535-95,541-70,535-125,535-140


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb CABLE PARKBRAKE?

BAGIAN NO. 910/60229 BEURAT KOTOR: 1,5 kg
UKURAN: 46*46*2 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - KABEL PARKBRAKE (BAGIAN NO.910/60229).Kabel tarikan throttle ngadalikeun tingkat suntikan pompa solar sareng ngatur laju mesin.

Utamana dipaké pikeun model handap:JCB531-70,540-170,535-95,541-70,535-125,535-140

910 60229 插图

Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

910 60229(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami