JCB SPARE PARTS SILENCER Knalpot Pikeun JCB JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 128/H2997

Katerangan pondok:

Jumlah modél::128/H2997

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB3CX 4CX 3DX 4DX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb SILENCER Knalpot ?

BAGIAN NO. 128/H2997 BEURAT KOTOR: 7,45 kg
UKURAN: 62*30*19 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN -Silencer knalpot Box 240 X 150mm(BAGIAN NO.128/H2997) Dipaké pikeun ngurangan bising knalpot mesin.

128 H2997 插图

Mainly dipaké pikeun model handap: 3CX 4CX 3DX 4DX

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

128 H2997

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami