JCB SPARE PART TOP GASKET KIT UNTUK 3CX 4CX BACKHOE LOADER 320/09382

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/09382

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB3CX 4CX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JcbTOP GASKETKIT?

BAGIAN NO. 320/09382 BEURAT KOTOR: 1,5 kg
UKURAN: 56*28*2 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Urang lengket kalayan téori "kualitas kahiji, parusahaan munggaran, perbaikan ajeg sarta inovasi pikeun nyugemakeun konsumén" pikeun manajemén jeung "enol cacad, enol keluhan" salaku tujuan kualitas.Pikeun nyampurnakeun panyadia kami, kami nganteurkeun barang-barang sareng kualitas anu saé dina nilai anu lumayan pikeun Produsén Cina pikeun Top Upper Lengkep Gasket Set Kit Fit pikeun Jcb / 444 3cx 4cx 320/09382, Perusahaan kami eagerly ningali payun pikeun nyetél panjang- asosiasi mitra bisnis leutik istilah jeung pikaresepeun jeung konsumén jeung pangusaha ti madhab di sakuliah dunya.

Produsén Cina pikeun Cina Jcb Gasket Top Upper Lengkep Set jeung 3cx 4cx Engine Gasket, Wilujeng sumping didatangan parusahaan urang, pabrik jeung showroom urang mana mintonkeun rupa produk anu bakal minuhan ekspektasi Anjeun.Samentara éta, éta merenah pikeun nganjang ka ramatloka urang, sarta staf jualan urang bakal nyobian pangalusna maranéhanana pikeun nawiskeun Anjeun layanan pangalusna.Anjeun kedah ngahubungan kami upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi.Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah ngawujudkeun tujuanana.Kami nuju usaha hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu.

Gambar Rincian Produk

320 09382(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami