JCB SPARE PARTS COUPLING Pikeun JCB 330 360 460 EXCAVATOR 331/19919

Katerangan pondok:

Jumlah modél::331/19919

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBJCB 330 360 460 EXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JCB COUPLING?

BAGIAN NO. 331/19919 BEURAT KOTOR: 10 KG
UKURAN: 32*32*8 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Kalawan motto ieu dina pikiran, urang ayeuna geus tétéla jadi diantara rada jigana paling technologically inovatif, ongkos-efisien, jeung pabrik harga-kompetitif pikeun Cina Produk Anyar Jcb 330 360460Excavator Hydraulic Pump Coupling 331/19919 High Quality Coupling, Tujuan kami nyaéta "taneuh anu anyar, Ngaliwatan Nilai", di hareup, kami kalayan tulus ngajak anjeun pikeun tumuwuh sareng kami sareng ngadamel masa depan anu cerah babarengan!

Cina Produk Anyar Cina Js220 na Js210, Sajauh produk urang geus diékspor ka Éropa wétan, Wétan Tengah, Tenggara, Afrika jeung Amérika Kidul jsb Simkuring gaduh 13years jualan profésional sarta beuli diJCB bagian-bagian di bumi sareng di luar negeri sareng kapamilikan éléktronik anu dimodernisasiJCB bagian mariksa sistem.Urang ngahargaan poko inti kami tina Kajujuran dina bisnis, prioritas dina layanan sarta bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nawiskeun konsumén urang produk kualitas luhur sarta layanan unggulan.

"Kaikhlasan, Inovasi, Kakuatan, sareng Efisiensi" mangrupikeun konsepsi pengkuh perusahaan kami pikeun jangka panjang pikeun nyiptakeun babarengan sareng konsumén pikeun silih timbal balik sareng silih ganjaran pikeun Gandeng Kelas Atas pikeun Jcb 330 360 460Excavator, Kami geus salah sahiji pangbadagna 100% pabrik di Cina.Seueur usaha dagang ageung ngimpor produk sareng solusi ti kami, ku kituna kami tiasa kalayan gampang masihan anjeun tag harga anu paling nguntungkeun kalayan kualitas anu sami pikeun saha waé anu museurkeun kami.

Top Kelas Cina Gandeng Panyambung, Kami warmly ngabagéakeun anjeun datang ka didatangan kami pribadi.Urang ngaharepkeun pikeun ngadegkeun silaturahim jangka panjang dumasar kana sarua jeung silih benefit.Upami anjeun hoyong ngahubungi kami, anjeun henteu kedah ragu nelepon.Urang bakal pilihan pangalusna anjeun.

Gambar Rincian Produk

331 19919(6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami