JCB suku cadang cooler rakitan Pikeun JCB EXCAVATOR 320/04212

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/04212

APLIKASIMODE: PikeunJCB EXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb COOLER ASSEMBLY ?

BAGIAN NO. 320/04212 BEURAT KOTOR: 5,5 kg
UKURAN: 39*30*17 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - cooler assembly 6-Pelat TC / TCA (BAGIAN NO.320/04212).Dipaké pikeun niiskeun minyak sarta tetep minyak dina suhu lumrah

320 04212 插图

.Mainly dipaké pikeun model engine handap: 320/40132 320/40024 320/40091 320/40129 320/40020 320/40033 320/40074

Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

Gambar Rincian Produk

320 04212(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami