JCB suku cadang radiator selang cai pikeun JCB 3CX 4CX backhoe loader 834/00181

Katerangan pondok:

Jumlah modél:834/00181

APLIKASIMODE: PikeunJCB930-2WD 926-2WD 921-2WD 3CX 3D 4CN 1400B-2WD 1700B-2WD 4C 1550B-4WD.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangRADIATORSELANG?

 

BAGIAN NO. 834/00181 BEURAT KOTOR: 2 kg
UKURAN: 80*30*14 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB –(Radiatorselang)WaterHoseTop(PART NO. 834/00181), utamana dipaké dina sistem cooling engine pikeun mindahkeun media cooling (anti ngagibleg, cai).Bagian ieu mangrupikeun produk palastik anu keras, anu rapuh sareng tiasa rusak sareng rusak upami dianggo berkepanjangan.Ku alatan éta, pikeun pamakéan normal mesin Anjeun, mangga ngaganti bagian ieu dina waktu.

834 00181 插图

Utamana dipaké dina model handap: 930-2WD 926-2WD 921-2WD 3CX 3D 4CN 1400B-2WD 1700B-2WD 4C 1550B-4WD.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 


 

 

Gambar Rincian Produk

834 00181 REV3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami