JCB SPARE PART Aci Prop Hareup Pikeun 3CX 4CX BACKHOE LOADER 914/60181

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 914/60181

APLIKASIMODÉ: Pikeun 3CX 4CX

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Drive Shaft  ?

BAGIAN NO. 914/60181 BEURAT KOTOR: 11 Kg
UKURAN: 35*18*15 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

 

DETAIL PRODUK:

Produk anu dijalankeun saé, kelompok panghasilan terampil, sareng produk sareng jasa saatos penjualan anu langkung saé;Kami ogé janten kulawarga masif anu ngahijikeun, sadaya jalma lengket kalayan harga bisnis "ngahijikeun, dedikasi, toleransi" kanggo Desain Pantun Anyar pikeun Jcb Backhoe Loader Drive Shaft, Urang tulus ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun jasa idéal pikeun seueur konsumen sareng pangusaha. .

Desain Pantun Anyar pikeun China Drive Shaft, Perusahaan kami negeskeun prinsip "Kualitas Kahiji, Pangwangunan Sustainable", sareng nyandak "Usaha Jujur, Mangpaat Silih" salaku tujuan anu tiasa dikembangkeun.Sadaya anggota ngahaturkeun nuhun pisan kana dukungan para palanggan anu lami sareng énggal.Kami bakal tetep kerja keras sareng nawiskeun anjeun produk sareng solusi sareng jasa kualitas pangluhurna.

Pikeun nyugemakeun kasenangan anu disangka-sangka para nasabah, kami gaduh grup anu kuat pikeun nyayogikeun panyadia anu paling hébat anu kalebet promosi, pendapatan, ngahasilkeun, kaluaran, ngatur kualitas, packing, gudang sareng logistik pikeun IOS Certificate Jcb Backhoe Loader. Drive Shaft, mun anjeun bisa mibanda patalékan atawa hayang nempatkeun hiji meunang awal pastikeun biasana ulah ngantosan mun meunang nyekel kami.

IOS Sertipikat Cina Drive Shaft , Urang geus meunang terus keukeuh dina évolusi solusi, spent dana alus sarta SDM dina ngaronjatkeun téhnologis, sarta mempermudah pamutahiran produksi, minuhan kahayang prospek ti sakabeh nagara jeung wewengkon.

Gambar Rincian Produk

914 60181

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami