JCB SPARE PARTS FAN UNTUK JCB JS305 JS330 JS360 JS370 JS500 EXCAVATOR 30/926761

Katerangan pondok:

Jumlah modél::30/926761

APLIKASIMODÉ: UNTUK JCB JS305, JS360, JS370, JS500, JS315, JS330, JS460


Rincian produk

Tag produk

Naha milih FAN perusahaan kami?

 

BAGIAN NO. 30/926761 BEURAT KOTOR: 8 kg
UKURAN: 87*87*15 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

30/926761 kipas (Fan puller-11 sabeulah 850 dia) pikeun 6HK1 165 kW mesin Isuzu.Fungsi utama nyaéta pikeun ngaleungitkeun panas tina mesin sareng coolant, pikeun mastikeun yén mesin henteu gagal kusabab suhu anu luhur.

Utamana dipaké dina model handap: JS305, JS360, JS370, JS500, JS315, JS330, JS460

Kami komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur sanggeus-jualan jasa jeung ngadegkeun gawé babarengan alus jeung konsumén di imah jeung di mancanagara jeung sikep ikhlas pikeun ngahontal silih benefit jeung win-win situasi.Kami tulus ngajak anjeun tumuwuh sareng kami sareng nyiptakeun masa depan anu cerah babarengan!

Simkuring salawasna keukeuh dina "kualitas alus teuing, pangiriman timely jeung harga kalapa", sarta ngarasakeun reputasi alus diantara konsumén di imah jeung di mancanagara tur geus ngadegkeun hubungan gawé babarengan jangka panjang.Nepi ka ayeuna, produk urang parantos diékspor ka Éropa Wétan, Wétan Tengah, Tenggara, Afrika sareng Amérika Kidul.Simkuring gaduh 13 taun jualan profésional sarta pangalaman purchasing di bagian JCB di imah jeung di mancanagara sarta boga sistem inspeksi bagian JCB éléktronik modern.Adhering kana prinsip inti "integritas jeung jasa munggaran", urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas sarta jasa.Samentara éta, produk urang (Jcb JS305 JS330 JS360 JS370 JS500 Excavator 30/926761 Bagian Fan) geus narima ogé ku konsumén urang.Urang ngajak sadaya pembeli poténsi kabetot nganjang ka halaman wéb kami atanapi langsung ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

30/926761 Kipas dijual saé di bumi sareng di luar negeri kalayan kualitas anu saé sareng harga anu kompetitif, sareng perusahaan kami salawasna fokus kana pasar internasional.Simkuring boga angka nu gede ngarupakeun konsumén luar negeri.Dina waktu nu sarua, urang taat kana layanan dumasar-kualitas sarta unggulan pikeun minuhan kaperluan konsumén urang di imah jeung di mancanagara.

 

 

Gambar Rincian Produk

30 926761 rev

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami