JCB SPARE BAGIAN HYDRAULIC POWER STEERING Pikeun JCB Backhoe Loader 3cx 4cx 35/410900

Katerangan pondok:

Jumlah modél::35/410900

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 3CX 4CX 4C4WS 215S 217S 214S 4CN.

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami HYDRAULIC POWER steering?

BAGIAN NO. 35/410900 BEURAT KOTOR: 4 kg
UKURAN: 50*30*3 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

35/410900 (Valve steer 160 load sense with anti shock) Hydraulic power steering, gear steering nyaéta sakumpulan gears anu ngalengkepan gerakan tina gerak Rotary ka liniér sarta ogé gear réduksi dina sistem steering.Ieu téh mangrupa komponén pangpentingna tina sistem steering.Fungsina nyaéta pikeun ningkatkeun gaya anu dikirimkeun tina setir ka mékanisme transmisi setir sareng ngarobih arah transmisi gaya.

Ieu utamana dipaké dina model kieu: 3CX 4CX 4C4WS 215S 217S 214S 4CN. 

Kami ngagaduhan harga anu pangsaéna pikeun setir di China sareng kami komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas pangsaéna pikeun konsumén urang.Kami yakin yén kami tiasa janten mitra bisnis sareng anjeun, ngawangun hubungan bisnis jangka panjang sareng suksés mendakan jalan anu saling mangpaat.Anjeun tiasa ngahubungan kami kanggo inpormasi lengkep sareng daptar harga produk kami!

Kami gaduh tim desain sorangan, tim téknis, sareng tim pangropéa.Kami komitmen kana syarat ngolah kualitas anu ketat sareng luhur dina unggal prosés.Kami nawiskeun suku cadang JCB pikeun 3cx sareng 4cx Backhoe kalayan harga anu murah tapi kalayan kualitas anu luhur, anjeun bakal nampi produk kualitas luhur sareng jasa anu saé di dieu!Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!

Gambar Rincian Produk

35 410900

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami