2023 Anyar Cina Electric skid steer loader ZT535-E

Katerangan pondok:

Jumlah produk: Electric skid Steer Loader

Jumlah modél: ZT535-E

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami electric skid steer loader?

ZT535-E(3)Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

The ZT535-E electric skid steer loader mangrupakeun mesin konstruksi listrik anyar diluncurkeun dina 2023, husus dirancang pikeun minuhan tungtutan rékayasa modern.Ieu ngagabungkeun téhnologi listrik canggih jeung kamampuhan loading efisien, nyadiakeun solusi dipercaya jeung ramah lingkungan pikeun sagala rupa aplikasi rékayasa.

Fitur produk

  1. Sistem Éléktrik Éfisién: ZT535-E dilengkepan motor listrik berprestasi tinggi sareng bungkus batré, nganteurkeun kaluaran kakuatan anu kuat bari mastikeun operasi kontinyu pikeun période anu berkepanjangan.
  2. Desain Kompak: The skid steer loader gaduh desain awak anu kompak, ngamungkinkeun operasi anu fleksibel dina rohangan anu sempit atanapi terbatas, cocog pikeun sagala rupa lingkungan rékayasa.
  3. Operasi Gampang: Kalayan sistem kontrol anu ramah-pamaké, ZT535-E nawiskeun operasi anu intuitif sareng lugas, ngamungkinkeun operator anu teu berpengalaman pikeun ngamimitian gancang.
  4. Ramah Lingkungan sareng Énergi Éfisién: Salaku mesin konstruksi listrik, ZT535-E beroperasi kalayan bising minimal sareng enol émisi, saluyu sareng syarat lingkungan modern.
  5. Pangropéa Merenah: Sistem listrik ngirangan pajeulitna masalah pangropéa anu biasa dipendakan dina mesin tradisional, nurunkeun biaya pangropéa.

Widang Aplikasi

The ZT535-E listrik skid steer loader cocog pikeun sagala rupa widang rékayasa, kaasup situs konstruksi, pangwangunan jalan, pangropéa taman, operasi tatanén, sareng nu sanesna.Bisa mantuan dina tugas kayaning earthmoving, loading bahan, cleanup situs, jeung sajabana, enhancing efisiensi gawé.

Émbaran Penjualan

Ayeuna, ZT535-E electric skid steer loader sacara resmi sayogi pikeun dijual sareng pre-order.Kanggo harga khusus, kawijakan promosi, sareng inpormasi jasa saatos penjualan, mangga ngahubungi tim penjualan kami langsung atanapi kunjungan halaman wéb resmi kami.

Upami anjeun kabetot dina ZT535-E listrik skid steer loader atanapi gaduh patarosan, mangga ngahubungi kami.Kami bakal nyayogikeun anjeun inpormasi produk lengkep sareng jasa konsultasi profésional pikeun ngabantosan anjeun milih loader anu paling cocog sareng kabutuhan rékayasa anjeun.

Perhatikeun yén alatan fluctuations harga pasar jeung béda régional, harga jualan sabenerna bisa rupa-rupa.Disarankeun pikeun ngonfirmasi inpormasi harga panganyarna sareng kawijakan promosi sareng tim penjualan kami sateuacan mésér.Dina waktos anu sami, mangga pastikeun milih saluran penjualan formal pikeun ngajamin kualitas produk sareng reliabilitas jasa saatos penjualan.

Gambar Rincian Produk

ZT535-E(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami