JCB suku cadang pompa suntik suluh pikeun JCB EXCAVATOR 320/06825

Katerangan pondok:

Jumlah modél:320/06825

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 520LE 520 520-50 520-50LE.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb FUEL INJECTION PUMP ?

BAGIAN NO. 320/06825 BEURAT KOTOR: 8 kg
UKURAN: 37*25*30 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Pompa Injeksi Bahan Bakar (BAGIAN NO.320/06825).Bagian éta cocog pikeun produksi JCB sorangan mesin rail umum dikawasa sacara éléktronik sarta utamana dipaké pikeun nyadiakeun bahan bakar solar tekanan tinggi kana tekanan tinggi pipa common rail.Henteu aya tanda waktos anu diperyogikeun salami pamasangan sareng ngahindarkeun alat pompa solar énggal anjeun tina kacemar ku suluh solar nalika ngagentosana, punten bersihkeun sistem solar anjeun dina waktosna sateuacan ngagantian.

320 06825

Utamana dipaké dina runtuyan mesin JCB handap:320/41001 320/40714 320/50642 320/40876 320/40641 320/50422 320/40613 320/41623 320/41020 320/3201 320/4020.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

320 06825

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami