JCB suku cadang KIT lancah Pikeun JCB 3CX BACKHOE LOADER 914/80207

Katerangan pondok:

Jumlah modél::914/80207

APLIKASIMODÉ: Pikeun SD55, 215S, 214, 2155, 217, 3CX, 2135, 4CN, 1135, 2140, 2170, 2125, 1115.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb KIT SPIDER?

BAGIAN NO. 914/80207 BEURAT KOTOR: 1,15 KG
UKURAN: 11,7 * 12,1 * 4,1 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Kit Spider (BAGIAN NO. 914/80207). Bagian ieu tiasa ngawujudkeun pangiriman kakuatan sudut variabel sareng dianggo pikeun posisi dimana arah sumbu transmisi kedah dirobih, Éta mangrupikeun komponén konci tina drive universal sistem drive.Aci cross nyaéta gabungan anu nyambungkeun dua levers sarta diwangun ku sapasang hinges umum kalawan orientasi 90 ° ka silih, sahingga levers bisa dihurungkeun sagala arah.

Utamana dipaké di handapmodels: SD55, 215S, 214, 2155, 217, 3CX, 2135, 4CN, 1135, 2140, 2170, 2125, 1115. Mertimbangkeun masalah anu runtuyan sarua bisa ngagunakeun bagian wilanganana béda dina taun béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

914 80207 插图

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

914 80207

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami