JCB suku cadang aci pompa drive pikeun JCB 3CX backhoe loader 459/50431

Katerangan pondok:

Jumlah modél:459/50431

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB214 217 3CX 4DX 215 3C


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Shaft drive pompa?

BAGIAN NO. 459/50431 BEURAT KOTOR: 9 kg

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB –Pompa aci drive SS700 gearbox

(BAGIAN NO.459/50431).Aci drive ngirimkeun kakuatan mesin atanapi kotak gear kana roda atanapi as.

Utamana dipaké di handapmodels:214 217 3CX 4DX 215 3C

459 50431插图

Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

459 50431 REV1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami