JCB suku cadang pompa suntik suluh pikeun JCB EXCAVATOR 320/06932

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 320/06932

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb FUEL INJECTION PUMP ?

BAGIAN NO. 320/06932 BEURAT KOTOR: 8 kg
UKURAN: 37*28*30 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Pompa Injeksi Bahan Bakar (BAGIAN NO.320/06932).Fungsina nyaétaNyedot suluh kaluar tina tanki bahan beuleum, pressurize dinya tur nganteurkeun ka pipa suplai suluh pikeun gawé bareng jeung regulator tekanan suluh.pikeun ngadegkeun tekanan suluh tangtu jeung mastikeun suplai suluh kontinyu kana injector suluh.

 320 06932 插图

Utamana dipaké pikeun kulawarga engine handap: 320/50024 320/40092 320/50104 320/40090 320/50013 320/40088 320/40013 320/50104 320/40293 320/350 320/350 0/50196 320/40228 320/40293 320/50311 320/ 50139 320/50212 320/50166 320/50138. Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu:320/06741!

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

Gambar Rincian Produk

320 06932

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami