JCB suku cadang sirah silinder gasket pikeun JCB EXCAVATOR 320/02709

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/02709

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB EXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami JcbCYLINDER SIRAHGASKET?

BAGIAN NO. 320/02709 BEURAT KOTOR: 0,7 kg
UKURAN: 57*29*1 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Gasket Kepala Silinder (BAGIAN NO. 320/02709).Bagian ieu disimpen di antara blok silinder sareng segel sirah silinder, tiasa maénkeun peran pikeun nyegah hawa, minyak sareng cai bocor.

320 02709 插图

Utamana dipaké di handapmodels:320/40281, 320/40058, 320/40083, 320/40082,320/50147.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

!!Perhatikeun yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu:320/02608, 320/02616.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

320 02709(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami