Tangki ékspansi cai suku cadang JCB Pikeun JCB EXCAVATOR 332/U7589 283/59008

Katerangan pondok:

Jumlah modél::332/U7589 283/59008

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 432ZX 436E 434S 722TIER 434S AG 456 446


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb WATER EXPANSION TANK ?

BAGIAN NO. 332/U7589 283/59008 BEURAT KOTOR: 2,7 kg
UKURAN: 37*40*26 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Urang nuturkeun sumanget perusahaan urang "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas".Urang Tujuan pikeun nyieun leuwih patut pikeun pembeli urang jeung sumberdaya urang loba pisan, mesin kacida dimekarkeun, pagawe ngalaman jeung panyadia gede pikeun harga Low pikeun Jcb Part Plastic Water Storage Tank Water Expansion Tank Abi for Jcb Backhoe Loader, Kami saena tenaga kerja profésional pikeun perdagangan internasional.Urang bakal ngajawab masalah anjeun nyugemakeun.Kami bakal nampilkeun produk anu anjeun pikahoyong.Pastikeun anjeun leres-leres nelepon kami.

Harga murah pikeun Tangki Cai sareng Tangki Cina, Langkung ti 26 taun, Perusahaan ahli ti sakumna dunya nyandak urang salaku mitra jangka panjang sareng stabil.Kami ngajaga hubungan bisnis anu awét sareng langkung ti 200 grosir di Jepang, Korea, AS, Inggris, Jerman, Kanada, Perancis, Italia, Polandia, Afrika Kidul, Ghana, Nigeria jsb.

Alus 1st, sarta Client Supreme mangrupakeun guideline kami pikeun nganteurkeun panyadia idéal pikeun prospek urang. Kiwari, urang geus néangan pangalusna kami pikeun jadi pasti salah sahiji eksportir paling éféktif dina disiplin urang papanggih shoppers leuwih merlukeun pikeun harga Wajar Jcb Bagian Plastik Cai Tangki Panyimpenan Cai Tangki Ékspansi Abi pikeun Jcb Backhoe Loader, Tenaga kerja kompleks anu berpengalaman kami tiasa ngadukung anjeun kalayan sepenuh hati.Urang tulus ngabagéakeun anjeun pasti eureun ku situs web urang jeung parusahaan jeung mail kami panalungtikan anjeun.

Harga anu wajar Tangki sareng Tangki Cai Cina, Pangsa pasar produk sareng solusi kami parantos ningkat pisan unggal taun.Upami anjeun kabetot dina salah sahiji solusi kami atanapi hoyong ngabahas pesenan khusus, pastikeun anjeun ngahubungi kami.Kami parantos ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng klien anyar di sakumna dunya dina waktos anu caket.Kami parantos ngarepkeun patarosan sareng pesenan anjeun.

Gambar Rincian Produk

283 59008(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami