JCB suku cadang umum tekenan ngawatesan klep pikeun JCB excavator 9307Z515A

Katerangan pondok:

Jumlah modél::9307Z515A

APLIKASIMODÉ: Pikeun320/40408


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb COMMON rail tekenan ngawatesan klep?

BAGIAN NO. 9307Z515A BEURAT KOTOR: 0,35 KG
UKURAN: 7,5 * 9,5 * 5,1 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - rel umum ngawatesan klep (BAGIAN NO. 9307Z515A).Idipasang dina hiji sisi pipa common rail tekanan tinggi tur ngatur tekanan nyekel dina pipa common rail nurutkeun kana sinyal tina ECM.

Utamana dipaké pikeun model handap: 320/40408

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

No nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu !

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana!

Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

9307Z515A (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami