JCB SPARE PARTS KIT-STANDAR BEARING UTAMA Pikeun JCB EXCAVATOR 320/09335

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/09335

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb KIT-MAIN BEARING STANDAR?

BAGIAN NO. 320/09335 BEURAT KOTOR: 0,6 kg

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCBPARTS -Kit-utama bearing Standar

(BAGIAN NO.320/09335).Dipasang dina bracket tetep tina crankshaft jeung blok silinder pikeun bearing na lubrication

 320 09335 插图

.Mainly dipaké pikeun handapmesinmodel: 320/40281 320/40211 320/40125 320/40128 320/40256 320/40124 320/40215 320/50109 320/40206

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

320 09335 10 PCS

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami