JCB SPARE CYLINDER MASTER Pikeun JCB EXCAVATOR 15/106100

Katerangan pondok:

Jumlah modél::15/106100

APLIKASIMODE: PikeunJCB4C-2WD 3CX 1400B 530BHL 1700B 3C-2WD 407BZX 930-2WD 926-2WD 409ZX 4CN-4 407ZX


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb CYLINDER MASTER?

BAGIAN NO. 15/106100 BEURAT KOTOR: 0,85 kg

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB -Master silinder(BAGIAN NO. 15/106100).Dipaké pikeun jack pad marake, nu rubs kendang marake pikeun ngurangan sarta ngeureunkeun speed.Nalika rem dipencet, piston dina silinder master marake bakal kadorong ku pedal marake, lajeng rod push bakal meta pikeun ngirimkeun minyak marake ka piston unggal silinder kabayang marake ngaliwatan pipa minyak, lajeng rem. Sapatu bakal kadorong pikeun muka ka luar, ngajantenkeun pad marake sareng permukaan jero gesekan kendang marake, sahingga maénkeun pangaruh rem.

15 106100 插图

Utamana dipaké pikeun model kieu: 4C-2WD 3CX 1400B 530BHL 1700B 3C-2WD 407BZX 930-2WD 926-2WD 409ZX 4CN-4 407ZX

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Taya nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu !

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang pinuh nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana!

Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

15 106100 deui

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami