JCB SPARE PART INNER GEAR RING Pikeun JCB EXCAVATOR 05/903865

Katerangan pondok:

Jumlah modél:05/903865

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBJS220, JS210, JS200, JS230, JZ235, JS235, JZ255, JS205, JS245, JS215, JS221


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami INNER GEAR RING?

BAGIAN NO. 05/903865 BEURAT KOTOR: 9 kg
UKURAN: 35*35*10 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

05/903865 ngahurungkeun cingcin gear jero tahap kahiji, sarta énergi hidrolik ngarobah énergi kinétik sangkan palaksana luhur excavator nu muterkeun.

Utamana dipaké pikeun model kieu: JS220, JS210, JS200, JS230, JZ235, JS235, JZ255, JS205, JS245, JS215, JS221,

Perusahaan kami nengetan manajemén, ngenalkeun karyawan anu saé, nguatkeun pangwangunan tim staf, sareng narékahan pikeun ningkatkeun standar sareng rasa tanggung jawab karyawan.Kami sadar kana standar kualitas anu saé sareng komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk sareng solusi anu kualitas luhur kalayan harga anu lumayan.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Kami ngarepkeun pendak sareng sadaya réréncangan ti bumi sareng luar negeri pikeun ngahontal kerjasama win-win.Urang tulus ngaharepkeun cooperate sareng anjeun pikeun lila dina dasar silih benefit tur ngembangkeun umum.

 

 

 

 

Gambar Rincian Produk

05 903864 05 903865

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami