JCB suku cadang injektor bahan bakar rakitan pikeun JCB EXCAVATOR 320/06835

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/06835

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB EXCAVATOR 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb FUEL INJECTOR ASSEMBLY?

BAGIAN NO. 320/06835 BEURAT KOTOR: 0,4 kg

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Injector assembly (BAGIAN NO. 320/06835).Bagian ieu tiasa nyuntik bahan bakar tekanan tinggi kana silinder dina halimun dina interval anu teratur.

 320 06835 插图

Utamana dipaké di handapmesin runtuyan: 320/40006, 320/40091, 320/40067, 320/50002, 320/40066, 320/50004.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

!! Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu: 320/06528.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 
 
 

Gambar Rincian Produk

320 06835(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami