JCB SPARE PART CAP DIESEL FILLER VENTED UNTUK JCB 3CX BACKHOE LOADER 332/F4780

Katerangan pondok:

Jumlah modél::332/F4780

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB412S, 426E, 416S, 414S, 436, 411, 434S, 456, 3C, 214, 540-140, 535-90, 3CX, 531-70, 2CX, 2CXSL, 1CX.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb CAP DIESEL FILLER VENTED ?

BAGIAN NO. 332/F4780 BEURAT KOTOR: 0,25kg
UKURAN: 11*11*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB –Cap Diesel Filler Vented(BAGIAN NO. 332/F4780).Bagian éta bertindak salaku segel pikeun tank, nyegah objék asing sapertos lebu asup kana tanki sareng ngotorkeun minyak.

332 F4780 插图 

Utamana dipaké di handapmodels: 412S, 426E, 416S, 414S, 436, 411, 434S, 456, 3C, 214, 540-140, 535-90, 3CX, 531-70, 2CX, 2CXSL, 1CXPertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

332 F4780(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami