JCB SPARE PARTS PISTON KIT PIKEUN JCB EXCAVATOR PARTS 320/09238

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/09238

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB EXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb KIT-PISTON ?

BAGIAN NO. 320/09238 BEURAT KOTOR: 2,1 kg
UKURAN: 13*12*14 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - PISTON KIT (BAGIAN NO.320/09238).Peran utama bagian ieu nyaéta pikeun nanggung tekanan durukan dina silinder, sarta gaya ieu bakal dikirimkeun ka crankshaft ngaliwatan pin piston jeung rod nyambungkeun.Sajaba ti éta, piston ogé kalawan sirah silinder, témbok silinder babarengan pikeun ngabentuk chamber durukan.

 320 09238 插图

Utamana dipaké dina runtuyan mesin JCB handap:320/50117, 320/40067, 320/40034, 320/50002, 320/40011, 320/40083, 320/40065, 320/40091, 320/50117.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

320 09238(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami