JCB Spare Part Fan Beubeur Pikeun JCB 3CX BACKHOE LOADER 01/117901

Katerangan pondok:

Jumlah modél::01/117901

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB4CN 4WD 4WS,4CX,3CX,3CX 20 KPH,4C


Rincian produk

Tag produk

Naha milih perusahaan kami FAN BELT?

BAGIAN NO. 01/117901 BEURAT KOTOR: 0,2 kg
UKURAN: 36*26*3 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

01/117901 sabuk kipas triangular, dipaké dina 1004.4 Perkins 96 mesin hp.Fungsi utama nyaéta pikeun ngajalankeun sabuk kipas ngaliwatan rotasi crankshaft mesin, sarta sabuk kipas drive kipas pikeun muterkeun pikeun niiskeun mesin.

Utamana dipaké pikeun model handap:4CN 4WD 4WS,4CX,3CX,3CX 20 KPH,4C,

 Jumlah ngagantian 01/117901 nyaeta 02/200727

 Tujuan kami nyaéta "blazing taneuh anyar, Ngaliwatan Niley", dina mangsa nu bakal datang, kami tulus ngajak anjeun tumuwuh kalawan kami, nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadébabarengan!

Pikeun tanggal, produk urang geus diékspor ka Éropa Wétan, Wétan Tengah, Tenggara, Afrikajeung Amérika Kidul jsb.We gaduh 13 taun profésional JCB bagian jualan na pangalaman ngayakeun di imah jeung di mancanagara, kalawan sistem inspeksi bagian JCB éléktronik modern.Nurut kana prinsip inti "Jujur dina bisnis, prioritas dina layanan", urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun konsumén produk jeung jasa kualitas luhur.

"Kaikhlasan, Inovasi, Kakuatan, sareng Efisiensi"nyaeta filosofi konsisten jangka panjang parusahaan urangpikeun nyiptakeun babarengan sareng konsumén pikeun silih timbal balik sareng silih ganjaran pikeun sabuk kipas Kelas Top pikeun Jcb Excavator.Urang téh salah sahiji pangbadagna 100% pabrik di Cina.Kalawan gede pisanproduk impor perusahaan dagang badag sarta solusi ti kami, urang tiasa nawiskeun tag harga pangalusna tina kualitas anu sarua ka saha museurkeunproduk urang kalawan betah.

Top sabuk kipas Cinaproduser, Urang warmly ngabagéakeun anjeun didatangan di person.We miharep pikeun nyieun hiji silaturahim jangka panjang dina dasar sarua jeung saling benefit.If anjeun hoyong meunang di kabaran ku kami,ngadon't ragu call.We bakal pilihan pangalusna anjeun!

Gambar Rincian Produk

01 117901

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami