JCB SPARE PARTS Gear reduction set 1st planét Pikeun JCB JS220 EXCAVATOR 05/903805

Katerangan pondok:

Jumlah modél:05/903805

APLIKASIMODÉ: UNTUK JCB JS260, JS240, JS200, JS220, JS210, JS245


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangCINCIN GEARPanutup?

 

BAGIAN NO. 05/903805 BEURAT KOTOR: 7 kg
UKURAN: 26*22*18 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

05/903805 Majelis gear planét pikeun kelas perjalanan, kalayan énergi hidrolik dirobih janten énergi kinétik pikeun ngarambat excavator.

 

Utamana dipaké pikeun model handap: JS260, JS240, JS200, JS220, JS210, JS245.

 

Catetan!Ngagantian No.. 20/951593.

 

Kami geus komitmen pikeun nyadiakeun assembly gear planet tahap leumpang pikeun Jcb Js220 na excavators séjén, nyadiakeun basajan, timesaving jeung duit-nyimpen hiji-eureun jasa meuli konsumen.Simkuring boga posisi ngarah di pasar ayeuna alatan kualitas alus teuing jeung harga jual kalapa jeung miharep anjeun bisa ngahubungan kami via mobile atawa email pikeun ngadegkeun partnership a!

 

Kami ngabagéakeun konsumén poténsial ti mana waé online sareng offline.Kami nawiskeun produk anu berkualitas, sedengkeun tim jasa saatos penjualan anu mumpuni bakal nyayogikeun anjeun jasa konsultasi anu efektif sareng nyugemakeun.Daptar proyék sareng parameter lengkep sareng inpormasi anu sanés bakal dikirim ka anjeun langsung.Ku alatan éta, lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan organisasi urang, mangga ngahubungan kami ku ngirim e-mail atanapi nelepon kami.Anjeun ogé tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan alamat kami tina halaman wéb kami sareng komunikasi sareng tukeur sareng kami di lapangan.Kami yakin yén kami bakal ngabagi kabagjaan sareng ngawangun hubungan anu kuat sareng mitra kami di pasar ieu.Kami ngarepkeun pameseran anjeun.

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

05/903805 Majelis gear planét pikeun kelas perjalanan, kalayan énergi hidrolik dirobih janten énergi kinétik pikeun ngarambat excavator.

 Utamana dipaké pikeun model handap: JS260, JS240, JS200, JS220, JS210, JS245.

 Catetan!Ngagantian No.. 20/951593.

 Kami geus komitmen pikeun nyadiakeun assembly gear planet tahap leumpang pikeun Jcb Js220 na excavators séjén, nyadiakeun basajan, timesaving jeung duit-nyimpen hiji-eureun jasa meuli konsumen.Simkuring boga posisi ngarah di pasar ayeuna alatan kualitas alus teuing jeung harga jual kalapa jeung miharep anjeun bisa ngahubungan kami via mobile atawa email pikeun ngadegkeun partnership a!

 Kami ngabagéakeun konsumén poténsial ti mana waé online sareng offline.Kami nawiskeun produk anu berkualitas, sedengkeun tim jasa saatos penjualan anu mumpuni bakal nyayogikeun anjeun jasa konsultasi anu efektif sareng nyugemakeun.Daptar proyék sareng parameter lengkep sareng inpormasi anu sanés bakal dikirim ka anjeun langsung.Ku alatan éta, lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan organisasi urang, mangga ngahubungan kami ku ngirim e-mail atanapi nelepon kami.Anjeun ogé tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan alamat kami tina halaman wéb kami sareng komunikasi sareng tukeur sareng kami di lapangan.Kami yakin yén kami bakal ngabagi kabagjaan sareng ngawangun hubungan anu kuat sareng mitra kami di pasar ieu.Kami ngarepkeun pameseran anjeun.

Gambar Rincian Produk

05 903805(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami