JCB SPARE PARTS OIL FILTER UNTUK JCB EXCAVATOR 02/100073

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 02/100073

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha Pilih Saringan Minyak Mesin Perusahaan Kami?

 

BAGIAN NO. 02/100073 BEURAT KOTOR: 0,7 kg
UKURAN: 19*11*11 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Urang narékahan pikeun kaunggulan, jasa konsumén ", ngaharepkeun pikeun jadi tim gawé babarengan pangalusna sarta perusahaan dominator pikeun tanaga, suppliers jeung konsumén, nyadar pangsa nilai jeung promosi kontinyu pikeun Short Lead Time pikeun 02/100073 Minyak Filter Backhoe Loader 12 Bulan Carton Box ngaropéa 100% Diuji, Adhering dina filosofi perusahaan tina 'customer 1st, forge ahead', kami tulus ngabagéakeun konsumén ti di imah anjeun sarta luar negeri pikeun cooperate kalawan kami nyadiakeun Anjeun sareng rojongan paling éféktif!

Waktos Lead pondok pikeun Suku Cadang sareng Bagian Cina, Salila 13 taun operasi, parusahaan urang salawasna coba pangalusna kami pikeun mawa kapuasan konsumsi pikeun pamaké, diwangun ngaran merk pikeun diri urang sorangan sarta posisi padet di pasar internasional kalawan mitra utama datangna ti loba nagara kayaning Jerman, Israel, Ukraina, Britania Raya, Italia. , Argentina, Perancis, Brazil, jeung sajabana.Panungtungan tapi teu saeutik, harga barang-barang kami cocog pisan sareng gaduh persaingan anu cukup luhur sareng perusahaan sanés.

 

 

Gambar Rincian Produk

02 100073

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami