JCB Spare Part Fan Beubeur Pikeun JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 123/06399

Katerangan pondok:

Jumlah modél::123/06399

APLIKASIMODE: Pikeun JCB214, 4C,4CX, 214E,215 4CN-2, 3CXE, 215S, 214S, 4CN-4, 3CX 4C


Rincian produk

Tag produk

Naha milih perusahaan kami FAN BELT?

BAGIAN NO. 123/06399 BEURAT KOTOR: 0,5 kg
UKURAN: 50*30*3 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pangiriman

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

123/06399V-kipas sabuk pikeun 1004 & 1004T-4T 96 mesin HP Perkins.Fungsi utama nyaéta pikeun ngajalankeun sabuk kipas ngaliwatan crankshaft mesin, jeung sabuk kipas drive kipas pikeun muterkeun pikeun niiskeun mesin.

 Utamana dipaké pikeun model handap:214, 4C,4CX, 214E,215 4CN-2, 3CXE, 215S, 214S, 4CN-4, 3CX 4C

 Nomer ngagantian 123/06399 nyaéta 123/06280

 Karek dimekarkeun kipas belt.Our kaahlian teknis, layanan ramah-palanggan jeung produk profésional nyieun parusahaan urang pilihan pangalusna pikeun konsumén jeung suppliers.Kami ngantosan patarosan anjeun.Hayu urang mimitian gawé bareng ayeuna!

 Simkuring boga parabot manufaktur paling canggih, insinyur ngalaman tur pagawe, dipikawanoh sistem manajemen kualitas alus sarta ramah profésional tim jualan umum nyadiakeun pre-diobral / rojongan sanggeus-jualan pikeun Jcb excavator 123/06399 profésional sabuk kipas Cina.Urang boga jumlah badag inventory pikeun minuhan kabutuhan konsumén.

 Pausahaan urang taat kana prinsip "kualitas, pangiriman lumrah tur timely" pikeun belts Cina profésional.Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

123 06399

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami