JCB SPARE PARTS TRACK BOTTOM ROLLER Pikeun JS200 EXCAVATOR 331/42639

Katerangan pondok:

Jumlah modél::331/42639

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBJS200


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb BOTTOM ROLLER?

BAGIAN NO. 331/42639 BEURAT KOTOR: 40 kg
UKURAN: 56*28*5 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

Éta patuh kana prinsip "Jujur, rajin, giat, inovatif" pikeun sering ngembangkeun barang-barang énggal.Éta nganggap pembeli, kasuksésan salaku kasuksésan sorangan.Hayu urang ngahasilkeun masa depan makmur leungeun dina leungeun pikeun Performance High Jcb Js200 Js220 Js300 Js360 Excavator Undercarriage Suku Cadang Track Roller Bottom Roller, Ayeuna kami geus nyetél ajeg tur panjang interaksi bisnis leutik kalawan konsumén ti Amérika Kalér, Éropa Kulon, Afrika, Amérika Kidul , jauh leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon.

Kinerja Tinggi China Itm Undercarriage sareng Jcb Track Roller, Prinsip kami nyaéta "integritas kahiji, kualitas pangsaéna".Urang boga kayakinan dina nyadiakeun Anjeun sareng layanan alus teuing jeung produk idéal.Urang tulus miharep bisa ngadegkeun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!

Gambar Rincian Produk

331 42639 handap gilinding

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami