Taros Kami

Shandong Yingtuo Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Rék ngahubungan?Simkuring hoyong ngadangu ti anjeun.Ieu kumaha anjeun tiasa ngahontal kami ...

Alamat

117 Daqiao Road, Pusat Dagang Émbaran Logistik Zero Point 6 Lantai 611, Kota Jinan, Propinsi Shandong Cina

Surélék

 sale.1_2022@shandongyingto.com

Telepon

+86 15553186899

No. Telepon: 0531-67608907 / 0531-67608903

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami