Brand New Hydraulic Crawler Excavator 1,7 ton SE16SR

Katerangan pondok:

Jumlah produk: Hydraulic Crawler Excavator

Jumlah modél: SE16SR

 

 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Hydraulic Crawler Excavator?

Excavator mesin konstruksi, umumna katelah excavator atanapi diggers, nyaéta mesin earthmoving dipaké pikeun excavator bahan luhur atawa handap tingkat mesin jeung loading kana kandaraan angkutan atawa unloading kana stockpiles.Bahan anu digali ku excavator utamina kalebet taneuh, batubara, sedimen, sareng taneuh sareng batu anu tos dilonggarkeun.

Prinsip kerja excavator ngalibatkeun sistem hidraulik anu nyetir sistem kakuatan pikeun ngaktipkeun alat anu tiasa dianggo pikeun ngalakukeun rupa-rupa tindakan, sahingga ngahontal penggalian, loading, grading, sareng tugas-tugas sanés.Husus, mesin boga fungsi minangka sumber kakuatan excavator nu, nyadiakeun kakuatan ka pompa hidrolik.Pompa hidrolik teras ngirimkeun minyak hidraulik ka silinder hidrolik, anu ngajalankeun alat-alat anu tiasa dianggo pikeun ngarengsekeun sababaraha tindakan.Sistem transmisi mindahkeun kakuatan mesin ka alat leumpang, sangkan excavator bisa mindahkeun kalawan bébas dina situs konstruksi.

Sajarah ngembangkeun excavators relatif panjang.Mimitina, aranjeunna dioperasikeun sacara manual, teras teras-terasan mekar janten penggali rotary anu didorong ku uap, listrik, sareng mesin durukan internal.Dina 1940s, aplikasi tina téhnologi hidrolik ngarah ka kamajuan signifikan dina excavator, sarta excavator backhoe hidrolik pinuh munggaran dipasang dina traktor diwanohkeun ku pabrik Perancis Poclain taun 1951, nyirian jaman anyar dina ngembangkeun téhnologi excavator.Saprak harita, excavator hidrolik geus undergone periode promosi jeung ngembangkeun gancang, jadi salah sahiji mesin konstruksi paling penting dina konstruksi rékayasa.

Gambar Rincian Produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami