JCB suku cadang injektor bahan bakar rakitan pikeun JCB EXCAVATOR 320/06833

Katerangan pondok:

Jumlah modél::320/06833

APLIKASIMODÉ: PikeunJCB EXCAVATOR 


Rincian produk

Tag produk

Naha milihparusahaan urang Jcb FUEL INJECTOR ASSEMBLY?

BAGIAN NO. 320/06833 BEURAT KOTOR: 0,4 kg

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB -suluhMajelis injector (BAGIAN NO.320/06833).Injectsuluhkana silinder dina waktos anu tetep, kuantitas tetep sareng tekanan konstananurutkeun parentah ti Unit kontrol engine.High-precisionDevice.

Utamana dipaké pikeun model kieu: G125RSJ14 G116QX G141QX 320/45068 320/55020 320/55003 G101RX G125RSJ4 320/50760

 320 06833 插图.wps

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

 Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

320 06835(2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami