JCB suku cadang damper geter pikeun JCB JCB EXCAVATOR 331/50615

Katerangan pondok:

Jumlah modél::331/50615

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB550-140 535-125 507-42 530 540-200 560-80


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb DAMPER GETARAN ?

 

BAGIAN NO. 331/50615 BEURAT KOTOR: 8,15 KG
UKURAN: 39*37*16 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB--Geter Damper(BAGIAN NO.331/50615)Idipasang antara mesin jeung pompa hidrolik pikeun nyerep shock.

331 50615 插图

Mainly dipaké pikeun model handap: 550-140 535-125 507-42 530 540-200 560-80

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

 Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

 

Gambar Rincian Produk

331 50615(3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami