JCB SPARE PART STRUT GAS UNTUK JCB 3CX 4CX BACKHOE LOADER 331/14573

Katerangan pondok:

Jumlah modél::331/14573

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB 3CX, 4CX, 456B, 426B, 411B, 416S, 412S


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb STRUT GAS ?

BAGIAN NO. 331/14573 BEURAT KOTOR: 0,4 kg

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN - Strut gas (BAGIAN NO. 331/14573).Bagian ieu dianggo pikeun ngabantosan muka panto sareng tiasa dianggo pikeun ngahémat usaha.

331 14573 插图

Utamana dipaké di handapmodels: 3CX, 4CX, 456B, 426B, 411B, 416S, 412S.Pertimbangkeun masalah yén séri anu sami tiasa nganggo bagian wilanganana anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

!! Punten dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu: 331/66778, 123/06334.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana falsafah manajemén "kualitas pikeun survival, jasa pikeun ngembangkeun sarta reputasi pikeun efisiensi".Kami sapinuhna sadar yen reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung layanan profésional anu alesan naha konsumén urang milih kami salaku pasangan bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun gawé babarengan alus jeung mitra bisnis ti sakuliah dunya.Urang tulus miharep bisa digawekeun ku anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta jasa.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

Gambar Rincian Produk

331 14573 rev

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami