JCB suku cadang pompa suntik suluh pikeun JCB EXCAVATOR 320/06739

Katerangan pondok:

Jumlah modél:: 320/06739

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCBEXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb FUEL INJECTION PUMP ?

 

BAGIAN NO. 320/06739 BEURAT KOTOR: 8 kg
UKURAN: 37*28*30 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

BAGIAN JCB - Pompa Injeksi Bahan Bakar (BAGIAN NO.320/06739).Fungsina nyaétaNyedot suluh kaluar tina tanki bahan beuleum, pressurize dinya tur nganteurkeun ka pipa suplai suluh pikeun gawé bareng jeung regulator tekanan suluh.pikeun ngadegkeun tekanan suluh tangtu jeung mastikeun suplai suluh kontinyu kana injector suluh.

 320 06739 插图

 Utamana dipaké pikeun model engine handap: 320/40076 320/40033 320/50020 320/40063 320/40083 320/40010 320/50018 320/40011 320/40017 320/320 320/320 0/40091 320/40065 320/40067 320/40009. Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

 !Pngajakan dicatet yén nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu:320/06930

 Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah jeung jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.!

 Urang tulus miharep cooperate kalawan mitra bisnis heubeul jeung anyar ti sakuliah dunya pikeun win-win cooperation.We miharep pikeun ngadegkeun hubungan koperasi sareng anjeun, nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas sarta services.Welcome mun gabung kami!

 

Gambar Rincian Produk

320 06739

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami