JCB SPARE PARTS PAD MAKE FOR JCB EXCAVATOR 294/00271

Katerangan pondok:

Jumlah modél::294/00271

APLIKASIMODE: PikeunJCB EXCAVATOR


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb PAD WEAR ?

BAGIAN NO. 294/00271 BEURAT KOTOR: 0,4 kg

 Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB PARTS - Pad maké, 220mm panjang (BAGIAN NO.294/00271).Used antara dua leungeun tina panangan teleskopik pikeun pituduh jeung ngurangan maké

294 00271 插图

.Mainly dipaké pikeun model handap: 524-50 515-40 525-50 520-50 527-55 TLT35 TLT2 TLT3 TLT25 TLT30

Nonomer bagian ngagantian pikeun par ieut !

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

 

 

Gambar Rincian Produk

294 00271_副本

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami