JCB SPARE PART GASKET VALVE BLOCK FOR JCB EXCAVATOR 813/M1221

Katerangan pondok:

Nomer modél::813/M1221

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB :PS720 530 540S 506-36 507-42 535-60 535SX 535-125


Rincian produk

Tag produk

Naha milihperusahaan kami Jcb Gasket Valve Block ?

BAGIAN NO. 813/M1221 BEURAT KOTOR: 0,05 KG
UKURAN: 27*22*1 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

JCB BAGIAN -Gasket klep Blok

(BAGIAN NO.813/M1221).Pikeun sealing sarta tekanan ngajaga

Mainly dipaké pikeun handap model: PS720 530 540S 506-36 507-42 535-60 535SX 535-125

 813 M1221 插图

Nganggap yén séri bagian anu sami tiasa nganggo nomer anu béda dina taun anu béda.Punten konsultasi manual bagian dina waktosna pikeun pariksa naha bagian éta cocog pikeun alat anjeun.

!!!Nomer bagian ngagantian pikeun bagian ieu nyaéta: 813/50055

Pausahaan urang geus salawasna taat kana konsép manajemén "survival ku kualitas, ngembangkeun ku jasa, sarta kauntungan ku reputasi".Urang sapinuhna nyadar yén reputasi alus, produk kualitas luhur, harga lumrah tur jasa profésional anu alesan naha konsumén milih kami salaku mitra bisnis jangka panjang maranéhanana.

Urang tulus ngaharepkeun pikeun ngadegkeun hubungan koperasi alus jeung mitra bisnis anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu kualitas luhur.Wilujeng sumping di gabung kami!

Gambar Rincian Produk

813 M1221

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami