JCB SPARE PART GEAR REDUCTION ASSY UNTUK JS200 EXCAVATOR 05/903866

Katerangan pondok:

Jumlah modél:05/903866

APLIKASIMODÉ: Pikeun JCB JS220, JS210, JS200, JS230, JZ235, JS235, JZ255, JS205, JS245, JS215, JS221.


Rincian produk

Tag produk

Naha milihpausahaan urangGEAR REDUCTION ASSY?

 

BAGIAN NO. 05/903866 BEURAT KOTOR: 6,65 kg
UKURAN: 18*18*9 cm PORT NGAMUAT: QINGDAO

 

Bungkusan & Pengiriman barang

PAKET: KOTAK KARTON

ngamuat PORT: QINGDAO / SHANGHAI OR ku EXPRESS

 

Jasa Kami

Pausahaan kami mangrupikeun supplier kualitas sadunya pikeun Bagian Ganti Anyar pikeun Peralatan JCB sareng Mesin.Di Yingto, kami henteu ngan ukur nawiskeun suku cadang premium tapi ogé jasa anu luar biasa, tabungan luar biasa sareng dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun pesenan anjeun gancang sareng akurat.Produk kami sacara lega lumaku pikeun JCB 3CX, 4CX Backhoe Loader, Telescopic Handlers, Wheeled Loader, Mini Digger, Loadall, JS Excavator and Mitsubishi forklift accessories, jsb.

DETAIL PRODUK:

The 05/903866 slewing gear pangurangan primér boga pangaruh réduksi alus teuing dina aksi eureun slewing of excavator nu, ngamungkinkeun ngerem gancang dina posisi nu tangtu.Ieu ngaronjatkeun torsi slewing of excavator jeung ngarobah arah kaluaran kakuatan.

 Utamana dipaké dina model handap: JS220, JS210, JS200, JS230, JZ235, JS235, JZ255, JS205, JS245, JS215, JS221.

 Nurut kana prinsip "jasa standar pikeun nyumponan kabutuhan palanggan", kami terus-terusan mikir ngeunaan inovasi, ngudag kaunggulan, sareng ngajalajah anu teu dipikanyaho dina lingkungan anu robih.Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung bagian tina kualitas pangluhurna sarta yakin yén bagian kami nawiskeun bisa nedunan saluareun imajinasi anjeun.Dina waktos anu sami, bagian ieu mangrupikeun bagian anu paling laris di daratan Cina sareng parantos ditampi ku konsumén urang di Cina.

 Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun ngahontal kauntungan sareng pangwangunan.Dina premis jaminan kualitas, upami anjeun sugema kalayan produk, kami nawiskeun jasa balik dina tujuh poe,.

 "Dumasar pasar domestik, dilegakeun bisnis luar negeri" nyaeta strategi ngembangkeun urang pikeun muka pasar luar negeri.Nilai kompetitif kualitas luhur urang sareng lingkungan perusahaan anu nyugemakeun parantos nampi langkung seueur karyawan.Kami komitmen kana filosofi "mikat konsumén jeung produk pangalusna sarta layanan unggulan".Kami ngabagéakeun para nasabah, asosiasi bisnis sareng réréncangan ti sakumna dunya pikeun ngahubungi kami sareng milarian gawé babarengan anu saling mangpaat.

 

Gambar Rincian Produk

05 903866

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami